Irina Sokolovskaya, Vlad Sokolovskyn äiti

Anonim

Vlad Sokolovskin nimi, joka on yksi 7. kauden menestyneimmistä valmistajista, ei ole viime aikoina kadonnut tabloidien sivuilta. Vuonna 2015 fanit olivat onnellisia hänen avioliitonsa yhteydessä Rita Dakotaan, joka oli toinen "fabrikantke", jonka kanssa hän oli tiennyt 8 vuotta ennen avioliittoa. Lokakuussa 2017 pari sai tyttären nimeltä Miya, mutta tänä kesänä se sai tietää tähti-parin erottamisesta. Mutta artikkelimme sankaritar on Irina Sokolovskaja, Vlad Sokolovskyn äiti, jonka perheyhdistys on yksi vahvimmista näyttelyliiketoiminnoista.

Elämä ennen kokousta Andrey Sokolovskyn kanssa

Näytti siltä, ​​että Irinan elämä oli ennalta määrätty. Hänen vanhempansa olivat sirkusartistit, joiden kanssa hän kiersi ympäri maata. Kuuluisa vallankumoaja Vsevolod Hertz oli kerran naimisissa Vera Serbinan kanssa, joka esiintyi ensin yhdessä akrobaattisen lukumäärän sisaren kanssa, ja valmisteli sitten sooloprojektin - tasapainotuksen langalle.

Image

Irina Sokolovskaya (tyttönimi Herz), syntynyt 11. tammikuuta 1953, unelmoi myös tulla sirkusnäyttelijäksi. Vuonna 1972 hän valmistui GUTSEI: stä, esiintyi tanssiluvulla langalla. Kuitenkin avioliitto, Darinan tyttären syntymä vuonna 1986 ja lukuisia vammoja pakottivat naisen muuttamaan ammattiaan. Vuonna 1987 hän valmistui GITIS-oppilaitososastosta ja aloitti numerot paitsi sirkuksessa myös näyttämöllä.

Kohtalainen tuttavuus

Irina Sokolovskaja oli naimisissa varakkaalla miehellä Konstantinilla, joka investoi rahaa V. Yudashkinin projekteihin. Pian hänestä tuli kuuluisan teatteritaiteilijan johtaja. Tänä aikana tapahtui hänen tuttavansa Andrei Sokolovskiin, joka johti balettia "Retsital". Yhdessä ponnistelunsa he alkoivat työskennellä yhdessä F. Kirkorovin kanssa valmistelemalla näyttelyohjelmiaan.

Aluksi ne liittyivät yksinomaan yhteistoimintaan. Irinan ja Andrewin välillä ikäero on lähes 13 vuotta, ja tuolloin nainen oli naimisissa. Mutta eräässä epätoivon hetkiä, kun perheessä oli epäsopua, eikä kaikki sujunut työssä, 35-vuotias Irina löysi tukea 23-vuotiaasta kumppanistaan. Hän tuli tukemaan kollegaa ja viipyi lähes 30 vuotta.

Image

Yhteishanke - "X-Mission"

Uuden perheen luominen Irina Sokolovskaya pyrki yhdistämään voimansa miehensä kanssa kaikkeen. He perustivat jokapäiväistä elämää, kun he ovat rakentaneet unelmansa asunnon lokakuun kentälle, työskentelivät yhdessä Sergei Penkinin ja Irina Allegrovan, Valery Meladzin ja Natasha Korolevan ohjelmissa. Vuonna 1991, 24. syyskuuta, pariskunnalla oli poika, jossa he panivat kaiken rakkautensa.

Mutta luovuuden tärkein aivoriihi oli ainutlaatuinen ryhmä, nimeltään "X-Mission". Se oli vokaali- ja tanssiprojekti, jossa Andrei Sokolovsky alkoi esiintyä solistina. Ajatus toteutettiin vuonna 1997. Valun seurauksena musiikkiryhmään valittiin myös A. Kulygin, V. Forostyany ja A. Shibaev. Vuosien mittaan ryhmä on ollut varsin haluttu ja onnistunut.

Tärkein hanke Sokolovsky

Image

Tänään, ensinnäkin, Irina Sokolovskaya on duetin ”BiS” Vlad Sokolovskyn entisen solistin äiti. Poika ilmestyi suuressa vaiheessa kolmivuotiaana. Harvat ihmiset muistavat, mutta hän lauloi yhdessä F. Kirkorovin kanssa "My Bunny" - kappaleessa, joka oli tuolloin suosittu. Koko vuoden isänsä kanssa hän kiersi kansallisen näyttämön kuninkaan kanssa. Koreografi Andrei Sokolovsky antoi nuorelle miehelle taidekoulun, jossa hän opiskeli klassista tanssia. Viimeiset neljä vuotta, Vlad vietti lasten ryhmään "Todes".

Mikä oli asema Irina Sokolovskajan pojan nostamisessa? Vlad Sokolovsky lapsuudesta tutki kaiken, mitä hän oli kiinnostunut. Oli selvää, että hänen tärkein polku - luovuus. Hän oli ihastunut lauluun, rumputtamiseen ja jopa nyrkkeilyyn. Ja häneltä ei evätty mitään. Fame tuli pojalle, kun hän meni "Star Factoryn" valamiseen. Siellä luotiin duetti "BiS", jonka Andrei Sokolovsky sitoutui tuottamaan. Tänään Vladilla on sooloura, mutta taiteilija ei ole hävinnyt lavalla. Tanssikykynsä ansiosta hän kääntää jokaisen esityksen pieneen näyttelyyn.

perhe

Irina Sokolovskaya johtaa taitavasti perheen venettä, joka on esimerkki lapsilleen. Hänen vanhin tyttärensä, Darina, seurasi jalanjälkeään, kouluttaen eläimiä sirkuksessa. Hänellä on suuri suhde Andrei Sokolovskiin, joka korvasi isänsä.

Image

Tammikuussa Irina Sokolovskaja juhlii vuosipäivää. Hän kääntyi 65-vuotiaaksi. Loma oli melko vaatimaton sukulaisten ja ystävien keskuudessa. Irinan aviomies pitää vaimonsa hyvin viisas. Hän on edelleen hänelle tärkein ystävä, luotettava kumppani ja todella rakastettu nainen.

Mielenkiintoisia artikkeleita

Tirdzniecības zivis - rozā laša. Kā atšķirt sievieti no vīrieša

Cape Marrocki: tūrisma informācija, atrašanās vieta, ģeogrāfiskās iezīmes

Bērnu pilsētas profesiju "Kidspace" (Kazaņa) apraksts. "Kidspace": cenas, apmeklētāju atsauksmes

Einšteinas muzejs (Volgograda) interesēs gan bērnus, gan pieaugušos