Abelskaya Irina: biografi med bilder

Anonim

Man kan aldri forutsi hvordan og når et forhold mellom en mann og en kvinne kan ende. Ungratful denne tingen! Dessuten, hvis han er en president, og hun er en lege. Det vil bli en lykkelig historie eller tragisk, tiden vil fortelle.

Hvor ser mor ut?

I dag er forbindelsen mellom Irina Abelskaya og Alexander Lukashenko mer som en tragicomedy. Om det går mye sladder, de mest utrolige ryktene, men på nivå med antagelser og formodninger. Og saken er i Kolya Lukashenko! Vitrysses omsorgsfulle president, mild og berørt, tar med seg en blåøyet gutt overalt: for parader, haymakings, regjeringens møter, til Roma-paven, til FNs generalforsamling. Liten presidens kopi i dyre uniformer! Er Kolya virkelig interessert i å uten tvil følge sin far? Og hvor ser mor ut? Hvor er hun? Hvorfor, svar på spørsmålet: "Hvem bringer ham opp i tillegg til deg?", Bekrefter Lukashenko ærlig: "Ingen!". Og så klargjør presidenten at han ikke er skilt, men har en sønn fra en annen kvinne. Og ikke flere detaljer.

Formentlig, denne "andre kvinnen" er Irina Abelskaya, hvis bilde du ser i artikkelen. Hun ble kalt presidentens favorittlærer, sin høyre hånd. På en gang ble hun ansett som den mest innflytelsesrike kvinne i Hviterussland.

Image

Irina Abelskaya: biografi

Irina ble født i 1965 i grensen byen Brest, gikk til hovedstaden og gikk inn i Minsk State Medical Institute ved pediatrisk fakultet, som hun lykkes med å uteksaminere i 1988. Jeg møtte min første kjærlighet mens jeg studerte. Snart bryllupet, barnet, familieproblemet - i et ord, som alle andre. Ekteskapet var kortvarig. Etter skilsmissen ble Irina forlatt alene med sin lille sønn i armene hennes. Hun kom ikke hjem til Brest, begynte å jobbe i et av Minsk sykehus. Det var i god stand, selv om det ikke var noe spesielt og ikke skiller seg ut. Ganske, vennlig, executive. Hennes interesser inkluderte arbeid og sønn. Og skjebnen hadde allerede begynt å forberede overraskelser.

Image

Favoritt lege av presidenten

1994 gir Hviterussland den første presidenten. De blir Alexander Lukashenko. Han starter umiddelbart en ny ordre i hans miljø og ordrer for å finne en ny personlig lege. I fullstendig forvirring, underordnede utvalgte søkere i henhold til følgende kriterier: en ung kvinne, ugift, med sønnen hennes. Irina Abelskaya, hvis bilde er presentert til din oppmerksomhet i artikkelen, passer fullt ut i alle parametere.

I år var det et vendepunkt for den vanlige endokrinologen Irina Abelskaya: hun fløy opp karriere stigen, ble utnevnt til en terapeut på presidenthospitalet, en presserende overføring til landets høyeste prestisjetunge helsesenter, tildeling av den høyeste kvalifikasjonskategorien og til slutt en ny plikt til å følge presidenten overalt. Abelian fulgte ham alltid. Under besøket stod Irina side om side som første dame, og den lovlige ektefellen til presidenten, som hadde to sønner fra Lukashenko, var i god helse i landsbyen på den tiden. Presidenten nølte ikke med å åpenbart si at han ikke lever med Galina Rodionovna i mange år.

Abelskaya Irina ble sin skygge og utførte ofte slike instruksjoner fra presidenten som ikke var i det hele tatt i doktorenes oppgaver. Mange høye ranger, som fryktet å komme under Alexanders hete hånd, vendte om hjelp til Abelsk, som sjelden nektet. Den beskjedne Abelskaya Irina fikk raskt autoritet, ble uunnværlig. Gjennom det ble mange viktige problemer løst. Men det var ikke alltid mulig å tukle Lukashenkos tøffe temperament, det var spesielt vanskelig å beskytte ham fra andre kvinner som drømte om å ta plass til den "personlige legen til presidenten".

Image

Feil av ungdom

Irina Abelskaya beskyttet sjalu hennes lykke, forsøkte å undertrykke sin elskede helt. Noen ganger krysset hun grensene for det som ble tillatt, noe som irriterte den vindictive Alexander. En gang på en bankett ble Lukashenko interessert i å danse med ministerens unge kone. Uten å vente på ferdigstillelsen av valsen, kom Irina opp og brøt paret. Feil ble gjentatt flere og oftere, og som svar begynte hun å motta fornærmelser fra utenforstående. Situasjonen var spent. Sannsynligvis, som han ønsket å miste kontroll over seg selv, la Lukasjenko inn Irina med en ny jobb, og han utnevnte hodet legen og hennes mor - helseministeren.

Image

Fødsel av en sønn

I august 2004 ble Irina født en sønn som veide fire kilo. Leveringene ble holdt i full hemmelighet, med døgnbeskyttelse av Presidential Security Service. Leger og jordmødre i klinikken var strengt forbudt å utlevere noen informasjon. Bare nære slektninger kunne besøke den unge moren. Kalt gutten Nicholas. Etter utslipp ønsket den unge moren å registrere sin sønn selv, men hun var ikke tillatt. Tilsynelatende var fødselen til et barn den siste muligheten til endelig å knytte Lukashenko, for å få lovlig status. Men ingenting skjedde.

Image

Ubenyttet del

Da kom sammenfallet av alle håp. Irina ble sparket fra jobb med skandalen, Lukashenka kritiserte seg selv institusjonens arbeid under hennes jurisdiksjon. Forlenget uten støtte, forsvinner Abelskaya Irina i flere år fra synet av allestedsnærværende journalister. Rykter snakket mest utrolige. De sa at Lukashenka giftet seg med sin sikkerhetsvakt, som hun angivelig hadde forlatt for Sotsji å jobbe i et sanatorium, at hun ble behandlet på et av Minsks sykehus, at hun ikke var i denne verden i det hele tatt. Gjorde Irina Abelskaya virkelig dør? Hennes mor, Lyudmila Postoyalko, som var så helsepersonell i Republikken, ble slått ihjel. Og Irina Stepanovna selv levde og vel, men lenge kunne hun ikke finne en jobb.

Image

Livet fortsetter

Hva gjør Irina Abelskaya? Hvor er hun nå? Irina Stepanovna jobbet i flere år på en vanlig klinikk i Minsk, var engasjert i ultralyd. Over tid forsvarte presidenten alt og reiste det igjen: han returnerte innleggene og titlene, men tok Kohls sønn til seg selv. I november 2009 kom hun tilbake til stillingen som leder av legen, i 2010 ble hun returnert til Interdepartmental Commission of Republic of Belarus. Irina Abelskaya - Professor i Avdeling for strålingsdiagnostikk, deltok aktivt i søvnforskningslaboratoriet. For øyeblikket ble hun utnevnt til leder av PH på onkologi og medisinsk radiologi senter i Borovlyany.

Generelt, med en karriere er alle verdige. Men noe forteller: ikke alt er så roligt i Irinas liv. Fra bildet på den personlige siden på Facebook ser de veldig intelligente, men utrolig triste øynene til en eldre kvinne. Og den siste publikasjonen (datert 15. oktober 2015) er et vakkert dikt av en georgisk poet oversatt av B. Pasternak "Blå", håpens farge. "Hvor vakkert uten utsmykking. Dette er fargen på favorittøynene dine. " Hennes øyne ser hun? Men likevel har far og sønn bare slike blå øyne, håpfarger! Hva drømmer? Det gjenstår bare å gjette. Her er en så trist historie.

De sier, bortsett fra arbeid, er Irina Abelskaya ingensteds å finne …

Interessante artikler

Jamal Crawford: sportovní kariéra a úspěchy

Oblast Sýrie - nejstarší asyrský stát

Projekt "Venuše" Jacques Fresco. "Nebe nebo Oblivion." Kritika projektu "Venuše" a recenze

Propracovaný styl Tiffany v moderním životě