Verzendkosten koeriers uit India aten klantbestellingen: video

Anonim

De eenvoudige logica van sommige Indiase koeriers die voedsel bezorgen, lijkt dit te zijn: "Als je de hele portie eet die je moet afleveren, zul je het meteen opmerken. En ik zal een beetje nemen en van elk eten - misschien zal niemand opletten." En de koeriers zijn vol en bestellingen zijn intact. Kijk hoe het in India wordt gedaan.

Met rust op de lepel - koerierslunch

Image

De Indiase restaurantketen Zomato, die, zoals de meeste horecazaken, haar gerechten thuis aan klanten bezorgt, is aanzienlijk beïnvloed door onprofessionele en buitensporige acties van een van de koeriers.

Een man die onder de cameralens terechtkwam, zonder succes geparkeerd om te behandelen ten koste van zijn klanten en op een letterlijke manier eten met hen te delen, werd de held van een virale video die zich onmiddellijk verspreidde op het internet.

Image

De dag nadat het incident openbaar werd gemaakt, werd een werknemer ontslagen bij het bedrijf en werd een officieel onderzoek gestart.

De video is opgenomen in Madurai. Vertegenwoordigers van Zomato noemden het incident een zeer ongewone en zeldzame gebeurtenis, gezien de populariteit van het netwerk en het aantal klanten dat het bedient.

Het bedrijf voldoet aan de hoogste normen. In "Zomato" beloven dat binnenkort een verscheidenheid aan bescherming tegen ongeoorloofde toegang tot de bestelling zal worden geïntroduceerd - speciale tapes en andere voorzorgsmaatregelen.

Vertegenwoordigers van het netwerk verzekerden het publiek dat dit een uitzonderlijk geval is, maar het is beter om altijd het voedsel te controleren dat u wordt aangeboden.

Interessante artikelen

Katy Perry bez make-upu: kontrola vši

Imran Khan je slibný herec z Bollywoodu

Vlastnosti a struktura filozofických znalostí (stručně) \ t

Ruský Kim Kardashian tvrdí, že nikdy nešla pod nůž plastického chirurga