Cel mai frumos cuplu din lume: dragostea copiilor și a adulților

Anonim

Ce este un cuplu frumos? Aceasta nu este doar prezența atractivității externe a ambilor parteneri. Abilitatea de a experimenta, de a sprijini, de a beneficia de asistență reciprocă - aceste calități ar trebui să aibă cel mai frumos cuplu din lume.

Printre adulți

Una dintre cele mai puternice și mai lungi relații care au supraviețuit mult timp, în ciuda tuturor dificultăților, este Victoria și David Beckham. Uneori se pare că acesta este un adevărat basm în realitate. Cel mai frumos cuplu din lume a început să își construiască relația înapoi în 1997. Victoria Adams, fosta cântăreață a pop-grupului britanic Spice Girls, și-a întâlnit viitorul soț într-un meci de caritate, dintre care unul dintre participanți a fost David Beckham. Acum, amintirile despre modul în care soții au început să comunice, provoacă un zâmbet, deoarece prima lor conversație era limitată la câteva cuvinte - ambii erau foarte entuziasmați. Cu toate acestea, un an mai târziu a fost anunțat angajamentul, iar deja în 1999 au fost căsătoriți.

Cu toate acestea, nu totul a mers la fel de liniștit ca și noii vestiți: în 2004 a izbucnit un conflict puternic, care a apărut din cauza trădării lui David Beckham cu Rebecca Loos. Victoria i-a iertat soțului și a spus presei că are o familie puternică și bună, precum și cel mai frumos cuplu din lume, pe care Rebecca nu-l poate distruge. Ea a mai spus că nu a existat nicio trădare, deci nu are nici un rost să discutăm această veste.

Image

În total, Victoria Beckham ia dat soțului patru copii împreună pentru viața lor, acesta din urmă fiind născut în 2011. Reamintind dificultățile întâmpinate și relațiile lor excelente, putem spune pe bună dreptate că acesta este cel mai frumos cuplu din lume.

Printre copii

Image

Cel mai frumos cuplu din lumea copiilor este Christina Shemetova și Daniel cel Bun. În ciuda separării din iarna anului 2016, relația lor este încă un simbol al iubirii secolului XXI. Împreună aveau 10 ani. În acest timp, au devenit adevărate vedete printre adolescenți, precum și unele reviste. În interviurile lor, ei au menționat în mod constant că dragostea lor ar fi eternă.

Articole interesante

Katy Perry bez make-upu: kontrola vši

Imran Khan je slibný herec z Bollywoodu

Vlastnosti a struktura filozofických znalostí (stručně) \ t

Ruský Kim Kardashian tvrdí, že nikdy nešla pod nůž plastického chirurga